|
Wrocław - szukam klawiszowca oraz innych muzyków - zarobkowo |
| Autor |
Wiadomość |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 Wrocław - szukam klawiszowca oraz innych muzyków - zarobkowo
|
|
|
Poszukuję jak w temacie, klawiszowca - imprezy, wesela itd. z naciskiem na to pierwsze. Zespół działa i ma w tej chwili wypełniony kalendarz zleceń. Wymagany ,oczywiście, własny instrument i raczej solidne umiejętności - zespół gra w większości na żywo, więc również próby. Umiejętność gry na innych instrumentach bardzo pożądana.
 |
| Ostatnio zmieniony przez sindarin Czw 13 Wrz, 2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sinner
Moderator I'm not bothered

|
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007
|
|
|
Dzięki, już do niego pisałem i człowiek jest OK, jednak występują pewne problemy "techniczne", które sprawiają, że trzeba by dwa lata odczekać zanim zaczniemy z eustachym działać |
|
|
|
 |
Eustach16
Sierżant

|
Wysłany: Wto 31 Lip, 2007
|
|
|
| Dwuch lat nie trzeba by było czekać dla chcącego nic trudnego. Po prostu można mnie zatrudnić na normalnych warunkach. Ja teraz przez jeden miesiąc dorabiałem sobie przez wakacje i byłem zatrudniony na normalnych warunkach. |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007
|
|
|
I co Eustach ? Trzeba czekać, czy nie trzeba ? |
|
|
|
 |
Eustach16
Sierżant

|
|
|
|
Nietrzeba!
Jakoś tydzień temu zabrałem sie za Brayana Adamsa i napisałem.
A Czesława niemena napisze w sobote. Bo teraz czasu niebyło.
Postaram sie tego nauczć do wtorku. I jak coś dam znać
Napisanie Adamsa wimare szybko mi poszło. |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
|
|
|
Ale po co Ty to piszesz ? |
|
|
|
 |
i.maliszewski
Moderator Jordan Rudess Fan

|
|
|
|
.... myślę że tu chodzi głównie o własny klawisz.....
 |
_________________ Jeśli ktoś Ci pomógł Gość, to aby mu podziękować kliknij na znaczek POMÓGŁ pod jego odpowiedzią na Twoje pytanie
 |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
|
|
|
| i.maliszewski napisał/a: | .... myślę że tu chodzi głównie o własny klawisz.....
[ |
Dlaczego ? No to chyba oczywiste, że musi mieć na czym grać ? Nie musi ? |
|
|
|
 |
i.maliszewski
Moderator Jordan Rudess Fan

|
|
|
|
może to mogło go zmylić? -
Używamy doskonałych instrumentów: Gitar Ibanez, Fender, Ovation, perkusji elektronicznej Yamaha DTXpress, syntezatorów Yamaha i Roland
http://www.picasso.com.pl/sprzet.html
p.s. ... wiem, wiem potrzebny aranżer.... |
_________________ Jeśli ktoś Ci pomógł Gość, to aby mu podziękować kliknij na znaczek POMÓGŁ pod jego odpowiedzią na Twoje pytanie
 |
| Ostatnio zmieniony przez i.maliszewski Czw 16 Sie, 2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Eustach16
Sierżant

|
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007
|
|
|
| Nie o klawisze niechodzi. Klawisze to ja mam |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Pią 17 Sie, 2007
|
|
|
| i.maliszewski napisał/a: | może to mogło go zmylić? -
Używamy doskonałych instrumentów: Gitar Ibanez, Fender, Ovation, perkusji elektronicznej Yamaha DTXpress, syntezatorów Yamaha i Roland
http://www.picasso.com.pl/sprzet.html
p.s. ... wiem, wiem potrzebny aranżer.... |
No używamy, ale przecież jak zmieniamy klawiszowca to przecież On bierze zabawki i idzie ale jak Eustach ma klawisze, gra i przez tydzień rozpisuje numer w którym są trzy akordy i jeden pasaż to ja go dalej nie rozumiem, zresztą to chyba nie jest dyskusja na otwarte forum ...
[ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ]
No i tak po kilku tygodniach poszukiwań musze Wam powiedzieć że jestem normalnie przerażony Zgłaszają się różni ludzie, my ich zapraszamy i potem robi się lekki kwas, bo ostatnio np. człowiek który twierdził, że gra już kilka lat na imprezach nie odróżniał akordu molowego od durowego i nie potrafił zagrac z pamięci ANI JEDNEGO kawałka. I ludzie mi tłumaczą, że oni z dyskietki, bo midi .... i to nie był jedyny taki przypadek. Qrde co sie dzieje w tej branży ??? |
|
|
|
 |
bamber71
Podpułkownik

|
Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007
|
|
|
Niestety technika okalecza ludzi w wielu dziedzinach
Ale kapelke macie fajną, przeglądnąłem Waszą stronkę i bardzo mi się podoba to co robicie.
Aż mnie dziw bierze, że w takim wielkim mieście nie można znaleźć klawiszowca |
_________________ Ketron SD5 i Weltmeister Stella 80
(ja też gwiżdżę Kanikuły )
 |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007
|
|
|
Mnie też bierze ... dzięki za słowa uznania, by the way, to demo na stronie to już zamierzchła historia - na żywca brzmimy o niebo lepiej ...
[ Dodano: Czw 13 Wrz, 2007 ]
Zmieniłem temat wątku bo projekt rozwija się na tyle dynamicznie iż stwierdziliśmy że czas na drugi skład
Na razie "wylosowaliśmy" na prawdę dobrego basowego i gitarzystę no i teraz czekamy ! czekamy ! Gramy sztuki i czekamy.
[ Dodano: Czw 11 Paź, 2007 ]
Jednak coś się ruszyło. Potrzebujemy jeszcze perkusisty który wie jak sie gra sambę
[ Dodano: Wto 06 Lis, 2007 ]
No niestety, klawiszowca jednak też ... ale, mamy dwie doskonałe wokalistki które śpiewają tak, że skóra cierpnie porządnego gitarowca i basistę, jednym słowem skład skazany na sukces
[ Dodano: Nie 11 Lis, 2007 ]
Zwiastun nowego demo, już porządnie nagranego i oddającego lepiej to co zespół robi live, zapraszam do posłuchania, może kogoś natchnie do grania w tym składzie
http://www.picasso.com.pl...testosteron.mp3 |
| Ostatnio zmieniony przez sindarin Sro 03 Paź, 2007, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
agaart
Porucznik

|
Wysłany: Pią 14 Mar, 2008
|
|
|
KURKA WODNA ! ! !
Czemu nie mieszkacie bliżej mnie ?? why why why ??
[size=18]Pozdrawiam WAS wszystkich choć . . . . bardziej wokalistki
XGworks.gif
|
 |
| Plik ściągnięto 4517 raz(y) 234,64 KB |
|
_________________ Yamaha PRO9000, 8Gb HDD, 64Mb Ram, USB interface
Yamaha PSR9000, 8Gb HDD, 64Mb Ram
Yamaha UX256 & Lexicon MRC4
Yamaha XGworks 3.07 |
| Ostatnio zmieniony przez agaart Pią 14 Mar, 2008, w całości zmieniany 7 razy |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
|
|
|
 |
Nitram
Moderator

|
Wysłany: Sob 15 Mar, 2008
|
|
|
Już myślałem, że to studniówka z mojej szkoły Nie myślałem, że z Kłodzka też robią w Książu Jedyna rzecz, którą Wałbrzych jako tako się może chwalić...
Gratuluję zespołu!! Ludzie się musieli świetnie bawić przy tak profesjonalnej kapeli |
_________________ Epi LP STD Plus [SH5(b) || EMG60a (n)] + Laney TF200
Ekipa muzyczny.pl gratuluje Nitramowi zwycięstwa w konkursie GIBSON BUS - administrator |
|
|
|
 |
agaart
Porucznik

|
Wysłany: Wto 18 Mar, 2008
|
|
|
. ... macie tam jakiś most, pod którym można mieszkać ?? przeprowadzam się . . . pomimo ze sam robie midy to już mnie to znudziło . . . . jejku jak ja chciałbym wrócić do gry na żywca, niestety nie mam jak . . . buuuuuuuuuuuu . . . . choć gram in "zespół"
pozdrówka sindarinowie ! ! !
myszka.gif
|
 |
| Plik ściągnięto 4416 raz(y) 71,63 KB |
|
_________________ Yamaha PRO9000, 8Gb HDD, 64Mb Ram, USB interface
Yamaha PSR9000, 8Gb HDD, 64Mb Ram
Yamaha UX256 & Lexicon MRC4
Yamaha XGworks 3.07 |
| Ostatnio zmieniony przez agaart Wto 18 Mar, 2008, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008
|
|
|
Do kolejnego projektu poszukujemy wokalistki i klawiszowca
więcej informacji mailem:
picasso@aliansconsulting.com |
| Ostatnio zmieniony przez sindarin Czw 15 Maj, 2008, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Peke
Podpułkownik

|
Wysłany: Nie 04 Maj, 2008
|
|
|
| cholera ten wasz zespół to jest z*******y jednym słowem...dawno nie słyszałem takich fajnych nagrań...tak trzymać |
| Ostatnio zmieniony przez Peke Nie 04 Maj, 2008, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Pią 06 Cze, 2008
|
|
|
UWAGA, wyjeżdża nasz główny klawiszowiec. Kończy studia, dostał świetną ofertę pracy i wyjeżdża daleko od Wrocka, musimy bardzo pillnie znaleźć nowego
czerwony kolor jest zastrzeżony dla adminów/moderatorów
[ Dodano: Wto 08 Lip, 2008 ]
No ... nieśmiało przedstawiam efekty naszych poszukiwań:
|
| Ostatnio zmieniony przez krzysiek@muzyczny.pl Pią 13 Cze, 2008, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
stary_brzeg
Szeregowy

|
Wysłany: Sob 28 Mar, 2009
|
|
|
oferta aktualna??
pozdrawiam |
|
|
|
 |
sindarin
Kapral

|
Wysłany: Sob 28 Mar, 2009
|
|
|
Oferta jest aktualna dla wokalistki / wokalisty a chętniej dla wokalistki / instrumentalistki (skrzypce, altówka, saksofon, trąbka, klatnet, ewentualnie gitara ... i drugie głosy)
mail: picasso@aliansconsulting.com
[ Dodano: Czw 04 Cze, 2009 ]
Dalej aktualna ...
http://picasaweb.google.p.../MammaMiaNight# |
| Ostatnio zmieniony przez sindarin Czw 04 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
r_gdynia
Podpułkownik

|
Wysłany: Sob 24 Paź, 2009
|
|
|
Moje skromne zdanie. Ten post nie jest pisany aby kogoś obrazić czy też wyśmiać. Mam nadzieję, że wpłynie on na plus dla zespołu, ponieważ na większości stron zespołów muzycznych doznaje tych samych wrażeń. Ogólnie jak wchodzę na stronę Waszego zespołu to fajnie wszystko wizualnie wygląda, ale tutaj kończy się piękna bajka i nadzieja na rewelacyjne doznania . Moim zdaniem stronka cierpi (jak stronki wielu zespołów) na symptom dziwnych założeń nie do końca z resztą przemyślanych. Otóż jest dużo zdjęć (może i fajnie się ogląda - oko zadowolone - nie o to przecież tak naprawdę chodzi) ale na Waszym miejscu bardziej postarałbym się o dział "posłuchaj". Utwory, które są tam zamieszczone NIC mi nie mówią o Waszym zespole (poza tym, że "coś tam gracie"). Po przeczytaniu forum spodziewałem się bardziej zaawansowanych muzycznie kawałków. Gdzie te niesamowite głosy, niezwykły bas i gitarka (słyszę proste piosenki, które nie są większym problemem do zagrania - nie wspomnę o Summer of 69, gdzie moim zdaniem niezbyt Wam wyszła cała aranżacja) ??? Proszę Was wrzućcie piosenki, które rzeczywiście pokażą atuty Waszego zespołu (najlepiej z solówkami)- przecież to WASZA NAJLEPSZA REKOMENDACJA pomijając tą na stronce . Na chwilę obecną duże brawa, że bawicie się i gracie na żywo. Niestety jak dla mnie nie sprawiacie takiego wrażenia, jakiego spodziewałem się po przeczytaniu forum i obejrzeniu zdjęć ze stronki (może na żywo bardziej byście mnie przekonali);-). Życzę sukcesów zawodowych. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
picasso mgi
Szeregowy

|
Wysłany: Sob 24 Paź, 2009
|
|
|
| Dziękuję Ci za cenne uwagi w imieniu całej naszej grupy ! |
|
|
|
 |
youstonka
Szeregowy

|
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010
|
|
|
czy oferta jest dalej aktualna? mam przeczucie, że pasowałabym idealnie (sax alt/b.voc) |
|
|
|
 |
picasso mgi
Szeregowy

|
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010
|
|
|
You ??? Stonka ? |
|
|
|
 |
youstonka
Szeregowy

|
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010
|
|
|
| yeah ;D;D;D |
|
|
|
 |
picasso mgi
Szeregowy

|
Wysłany: Sro 28 Lip, 2010
|
|
|
Oferta jest nadal aktualna, co więcej w związku z kolejnymi projektami chętnie porozmawiamy z każdym chętnym do współpracy muzykiem z Wrocławia, baaardzo chętnie z paniami
BTW, zapraszam na film:
http://www.youtube.com/watch?v=_jlAek6KuPU
|
|
|
|
 |
mariogangsta
Szeregowy

|
Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010
|
|
|
| No ładnie,ładnie!!!Bardzo spodobał mi sie Wasz zespol.Szczegolnie ,ze jest to cover- band.Sa solowki na gitarze ,na saxie,na basie,na klawiszach!Wokalistki rowniez wypadaja extra!Zaplecze sprzetowe doskonale;swiatło i efekty na dobrym poziomie.Nic dodac nic ujac.POdkreslam-jak na cover-band jest rewelacja.Zycze utrzymania obecnego poziomu.Pozdrawiam!!! |
_________________ Ibanez GRGR121+Marshall101FX+klasykpolish+konga+mikrofonyAshton |
|
|
|
 |
szukammuzyka
Szeregowy

|
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2010
|
|
|
| zajrzyjcie na szukammuzyka.pl - nowy portal ale jest już sporo zarejestrowanych muzyków.. może przyspieszy to wasze poszukiwania. |
_________________ www.szukammuzyka.pl
 |
|
|
|
 |
|
|